Hvor skal vi hen?

Køb af lejlighed - ejerlejlighed eller andelsbolig

Køb af lejlighed er en stor beslutning, der rækker mange år frem. Både for dig og særligt også for din økonomi. Derfor skal du vælge på oplyst grundlag og være så godt vejledt som muligt. Det er her, jeg kommer ind.

Når du har fundet det, du gerne vil købe, håber jeg, du vil kontakte mig. Så vi sammen kan tale igennem, hvad du står med. Det gør ikke noget, at det ikke ender med det, du først henvender dig med. Det koster ikke noget.

Når du og sælger er blevet enige om vilkårene for handlen, gennemgår jeg samtlige dokumenter i handlen og så taler vi nærmere om, hvad det går ud på. Du kan stille alle de spørgsmål, du ønsker.

Mit honorar udgør kr. 8.000 inkl. moms. Går handlen ikke igennem, beregnes ikke salær.

 

 

Til forsiden

Kontakt

Advokatfirmaet
Marina Andersen

Solsortvej 48

2000 Frederiksberg

Email. man@marinaandersen.dk
Mobil tlf. 21 70 01 17