Det er dejligt at købe hus

Men det er også for de fleste den største økonomiske satsning i deres liv

Derfor hører jeg gerne fra dig, når dine tanker og handlinger samler sig om at komme ind på boligmarkedet. Det rigtige for den ene er ikke det rigtige for den anden. Vi er forskellige og det gør, at jeg som køberrådgiver bruger mange kræfter på at forstå netop din situation - dit forhold til økonomi og dine ønsker for fremtiden.

Jeg er selv bosat på Frederiksberg, men er vokset op i det, som på nudansk hedder parcelhus-Danmark. Jeg har familie i det, der nu hedder vandkants-Danmark. Og jeg har været boligadvokat rigtig længe.

Jeg har derfor erfaring med mange boligtyper, mange livsfaser, mange tilgange til økonomi og hvad der er vigtigt. Og så er jeg først og fremmest god til at lytte. Eller jeg forsøger i hvert fald. 

Til forsiden

Kontakt

Advokatfirmaet
Marina Andersen

Solsortvej 48

2000 Frederiksberg

Email. man@marinaandersen.dk
Mobil tlf. 21 70 01 17